Головна » Статті » Смачна сторінка |
У категорії матеріалів: 7 Показано матеріалів: 6-7 |
Сторінки: « 1 2 |
Сортувати за: Даті · Назві · Коментарям · Переглядам
Хочемо поділитися рецептом справжньої української паски. Вона готується дуже просто і її навіть не потрібно пекти. |
"Для мене Пасха-це свято, - розказує Оксана Вітчук, - коли за столом збирається вся наша родина,ми завжди їдемо до бабусі в село,яка,як завжди випікає у своїй печі смачні Пасочки для кожного з нас,часто ця кількість сягає 17-20 Пасочок. Паска спечена в печі має надзвичайний аромат і може довго зберігатись не черствіючи! Не знаю чому,але для мене аромат цієї бабусиної Паски асоціюється з безтурботним дитинсьвом і теплом її рук,мабуть тому що випечена з любов'ю. і якщо піч -це річ доступна не кожному, то рецептом "Паски моєї бабусі" я радо поділюся з вами. " (читайте далі) |
1-5 6-7