Головна » Статті » Смачна сторінка

Сирна Паска
Інгредієнти:
10 варених жовтків 
0,5 кг. творога 
1ст. цукру 
200 г. масло (м"яке) 
1 ст. сметани + ванілін 
курага, ізюм, горіхи, цукати. 


Жовтки розтираємо з творогом перетираємо на ситі. Додаємо цукор та ванилін, масло (залиште масло на кілька годин на кухні без холодильника, так, щоб воно було м"яким), влийте сметану. Тепер все добре вимішуємо і додаємо ізюм, курагу, ізюм, горіхи, цукати. Так сиркова маса вийде різнокольорова і матиме святковий вид. 
Тепер всю цю масу потрібно викласти у спеціальну дерев"ну форму або у наволочку.Вішаємо у наволочку на куток на одну добу, щоб стекла сироводка. 
Викладаємо на блюдо та прикрашаємо кожен за своїм смаком. 
Смачного!!! 
Категорія: Смачна сторінка | Додав: admin (17.04.2013)
Переглядів: 787
Всього коментарів: 0
avatar